Natuurmarkt Warande 2023

Op zondag 11 juni vond de jaarlijkse natuurmarkt in de Warande plaats (https://www.natuurmarkthelmond.nl/). Het EnergieHuis Slim Wonen was er ook bij.
We hadden voor de gelegenheid een mooi tafelkleed en stoffen vlaggen besteld: deze kunnen we in de toekomst ook gebruiken op andere markten.
Pilot Energiedelen
Ondanks de hoge temperaturen was het gezellig druk op de markt. We hebben heel wat gesprekjes gevoerd. Daarnaast hebben we enkele bewoners van de Warande blij kunnen maken met een gratis Earn-E. Deze bewoners gaan meedoen met het pilot-project Energiedelen van de gemeente Helmond: https://earn-e.com/warandedigitaal/. Als jij ook in de Warande woont en inzicht wil in je energieverbruik, doe dan ook mee.
Prijsvraag
Bezoekers van onze kraam konden meedoen met een prijsvraag. De vraag was ‘Tot hoeveel % energie kun je besparen met het verbeterplan van de Woning Quickscan?’. Het juiste antwoord was 35%. Veel he? Ook weten hoe dat zit? Kijk dan eens op onze website bij https://energiehuisslimwonen.nl/actiepagina/quickscan/. De winnaars hebben inmiddels bericht gehad.
Binnenkort…
Ook de komende periode zijn wij aanwezig op markten en evenementen. Op 24 en 25 juni staan wij op de Warmtemarkt in het centrum van Deurne en op 1 en 2 juli op de Warmtemarkt in de wijk Koolhof te Deurne. 2 juli vind je ons in Someren bij de Kennedymars. Op 29 oktober doen wij mee met FairTrade en Global Goals markt in Helmond.