365ZON

Lokaal Bedrijf (Eindhoven)

Bedrijfsprofiel

365zon is een Eindhovens bedrijf. We zijn volledig gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen en gebouwen met zonnepanelen. We werken door heel Nederland, maar weet dat we altijd onze Brabantse gezelligheid meenemen!

Particuliere woningmarkt
We focussen ons op op particuliere woningen, maar onze zonnepanelen zijn ook te vinden op ’t dak van bedrijfsgebouwen en huizen van woningcorporaties. Tot slot werken we in opdracht ook voor gemeenten.

Hoe wij werken
Wij ontzorgen jou. We doen namelijk alles in eigen beheer: de inkoop van zonnepanelen en bijbehorende materialen, het installeren van de panelen op jouw dak, jouw garantie en de nazorg. Zo houden wij zonnepanelen betaalbaar en heb jij één vast aanspreekpunt. Doordat wij tot slot de hele keten zelf in de hand hebben, is ons werk van een constante, hoge kwaliteit. Misschien nog wel het belangrijkste!

 

Kwaliteitsborging
Zonnepanelen zijn kostbaar. Daar wil je graag goed advies over en daarna een betrouwbare installatie. 365zon levert beide, in eigen beheer. De specificaties lees je hieronder.

Brancheorganisatie(s)
365zon is aangesloten bij de brancheorganisatie Hollandsolar. Holland Solar werkt samen met haar leden actief aan de verdere professionalisering van de branche, onder meer door het borgen van kwaliteit en veiligheid. Holland Solar neemt draagt bij aan het ontwikkelen en het uitbouwen van kwaliteitsnormen voor de branche, onder andere door het Handboek Zonne-energie en het kwaliteitskeurmerk Zonnekeur.

Certificeringen
365zon is VCA gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers.
365zon heeft het keurmerk Zonnekeur installateur! Dat betekent dat wij:
– betrouwbaar zijn
– kennis van zaken hebben
– onze processen goed op orde hebben
– voldoende ervaring hebben om je goed te kunnen adviseren
Zonnekeur is het Nederlandse keurmerk voor zonne-energie. Het geeft je houvast bij het zoeken naar de betrouwbare producten en installateurs op het gebied van zonne-energie. Producten en bedrijven die het Zonnekeur voeren, daar kun je van op aan. Lees meer op de website van Zonnekeur

Garantieinstituut
365zon is aangesloten bij garantie-instituut Zonnegarant.

Type uitvoering
Het bedrijf werkt onder eigen regie met eigen werknemers.

365ZON

365ZON
De Waal 4
5684 PH Best
http://www.365zon.nl

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan advies voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.

Beoordelingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *