BOUWBEDRIJF BATEN BV

Regionaal Bedrijf

Bedrijfsprofiel

Bouwbedrijf Baten is het bouwbedrijf voor de regio Geldrop die zich naast nieuwbouw, verbouwing, onderhoud en vastgoedontwikkeling, ook in isoleren en verduurzaming van uw woning heeft gespecialiseerd! Wij werken voor particulieren en bedrijven.
Wij voeren de werkzaamheden in eigen beheer uit en werken natuurlijk ook samen met specialisten in het betreffende vakgebied. Zo blijven we allemaal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, mogelijkheden en technieken. Uw duurzame investering is bij ons in goede handen.

 

Kwaliteitsborging
Bouwbedrijf Baten is VCA gecertificeerd. U kunt er op vertrouwen dat onze werkzaamheden de veiligheid, gezondheid en het milieu (VGM) niet in gevaar brengen.
Daarnaast werken wij samen met leveranciers en fabrikanten om zowel expertise als garantievoorwaarden maximaal te benutten. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door deskundige, VCA-gecertificeerde en betrokken medewerkers.

Brancheorganisatie(s)
Bouwbedrijf Baten is aangesloten bij de brancheorganisatie Bouwend Nederland.

Certificeringen
Bouwbedrijf Baten is VCA gecertificeerd.

Garantieinstituut
Bouwbedrijf Baten is aangesloten bij garantie instituut Bouwgarant. Via Bouwgarant kan aanspraak gemaakt worden op de geschillencommissie van deze organisatie.

Type uitvoering
Bouwbedrijf Baten voert werkzaamheden uit onder eigen regie met eigen werknemers.

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan advies voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.

Beoordelingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *