Gog Glas B.V.

Regionaal Bedrijf

Bedrijfsprofiel

Gog Glas is al ruim 25 jaar een begrip in Geldrop. Met een deskundig team wat zorgvuldig te werk gaat, houden wij ons bezig met onderhoud voor zowel grote als kleine opdrachtgevers. Bij Gog Glas houden wij ons bezig met alle soorten glas. Met een breed spectrum aan opdrachtgevers kunnen wij ons verdiepen in zowel grote bedrijven als in particulieren. Dit is de reden dat velen al 25 jaar de weg naar Gog Glas wisten te vinden.

 

Kwaliteitsborging
Mede door ons vakmanschap en jarenlange ervaring in de branche kunnen wij een hoge mate van klantvriendelijkheid en servicegerichtheid bieden.

Brancheorganisatie(s)
Gog Glas is lid van de Glas Branche Organisatie (GBO) en Bouwend Nederland Vakgroep Glas. Vakgroep GLAS is de belangenbehartiger voor bedrijven die zich bezighouden met het produceren, verhandelen, bewerken en plaatsen van vlakglas.

Certificeringen
Wij zijn gecertificeerd met het vakcertificaat van de Glas Branche Organisatie (GBO) op gebied van vakmanschap en veiligheid. Over dit certificaat zegt GBO: ‘Onze leden laten zien dat uitsluitend met vakbekwame en opgeleide medewerkers wordt gewerkt. Dat betekent dat niet alleen dat kwaliteit en efficiency gewaarborgd zijn, maar ook dat er verantwoord en veilig wordt gewerkt’. Hier vindt u informatie van GBO over dit certificaat: http://www.glasbrancheorganisatie.nl/vakcertificaat/.

Garantieinstituut
N.v.t

Type uitvoering
Gog Glas werkt onder eigen regie met eigen werknemers.

Gog Glas B.V.

Gog Glas B.V.
Emopad 37d
5663 PA Geldrop
http://www.gogglas.nl

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan advies voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.

Beoordelingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *