HD Solar

Regionaal Bedrijf

Bedrijfsprofiel

HD Solar is een regionale totaalaanbieder van zonnepanelen voor particulieren en bedrijven. Met ruim 2.000 installaties in de afgelopen 3 jaar zijn we een zeer solide partij in de regio Zuid-Oost Brabant en Noord-Limburg.

Door advies op locatie, een eigen showroom en een uitstekend en uitgebreid aanbod aan zonnestroomproducten maken we de klant wegwijs in de wereld van zonnestroom. Als premium partner van LG, SolarWatt, Sunbower en SolarEdge hebben we de absolute top in huis.

We zijn gespecialiseerd in dak-geïntegreerde zonnestroom systemen, waaronder Easyroof, Solinso en GSE alsmede ons eigen dak-geïntegreerde-systeem.

Ook op zowel de klein-zakelijke als de groot-zakelijke markt zijn we uitstekend vertegenwoordigd met projecten tot 1 Megawatt.

 

Kwaliteitsborging
HD Solar is aangesloten bij InstallQ, organisatie voor kwaliteitsborging binnen de installatiesector. Veilige installaties van goede kwaliteit voor heel Nederland: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ. Voor opdrachtgevers belangrijk want een kwaliteitslabel (erkenning of certificaat) schept vertrouwen en geeft zekerheid dat het installatiewerk veilig en deskundig wordt uitgevoerd.

HD Solar is aangeslotenj bij kwaliteitsregister Qbis. QBISnl is het openbare, onafhankelijke nationale kwaliteitsregister van gekwalificeerde vakmensen en vakbedrijven in de (duurzame) bouw- en installatietechniek.

Brancheorganisatie(s)
HD Solar is lid van Techniek Nederland (voorheen Uneto VNI). Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel.

Certificeringen

Garantieinstituut

Type uitvoering
HD Solar werkt onder eigen regie met eigen werknemers.

HD Solar

HD Solar
Vaartje 60
5712 BA Someren
http://www.hdsolar.nl

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan advies voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.

Beoordelingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *