Nibag

Landelijk Bedrijf Met Vestiging In De Regio

Bedrijfsprofiel

Adviesbureau Nibag is uw regisseur in huisvesting. Huisvesting mag hierbij in de breedste zin van het woord opgevat worden. Of het nu gaat om een energielabel van een kantoorpand, geluidswerende maatregelen voor een woning of het verduurzamen van een monumentaal pand, u kunt ervoor bij ons terecht. Van inspectie tot uitvoering en nazorg, wij houden het hele proces in eigen hand.

Bij ons krijgt u een praktisch en toepasbaar advies waar u gelijk mee aan de slag kunt!

 

Kwaliteitsborging
Nibag is gecertificeerd conform de ISO 9001. Dit is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Nibag verbetert continu haar processen en prestaties, waarmee wij zo goed als mogelijk voldoen aan de wensen van onze klanten.

Brancheorganisatie(s)
Nibag is lid van beroepsvereniging FedEC voor energieadviseurs en is gecertificeerd conform NEN-EN-ISO 9001:2015. Hierbij wordt in het bijzonder aandacht besteed aan het op een efficiënte, veilige en milieuverantwoorde wijze verrichten van de ingenieurs- en advieswerkzaamheden.

Certificeringen

Garantieinstituut

Type uitvoering
Nibag werkt onder eigen regie met eigen werknemers.

Nibag

Nibag
Frankenweg 1
5349 AP Oss
https://nibag.nl/voorthuis/

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan advies voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.

Beoordelingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *