Susteen

Bedrijf Niet Gevestigd – Maar Wel Werkzaam – In De Regio

Bedrijfsprofiel

Susteen adviseert en helpt bij het realiseren van uw woningverbeterplan. Bij Susteen zijn we ervan overtuigd dat een duurzame woning een betere woning is. Beter voor het klimaat natuurlijk, maar ook voor het wooncomfort en voor de energierekening. Vanuit deze overtuiging helpt Susteen woningeigenaren bij de verduurzaming van hun huis. Wij kunnen u adviseren over duurzame maatregelen die passen bij uw woning én bij uw wensen. In uw persoonlijke woningverbeterplan ontdekt u precies wat er allemaal mogelijk is in uw huis, wat dit u zou gaan kosten, en wat verduurzamen u oplevert.

Wilt u aan de slag met de geadviseerde maatregelen? Dan kan Susteen u vaak ook helpen bij de realisatie van uw woningverbeterplan.

 

Kwaliteitsborging
We leiden bij Susteen al onze energieadviseurs inhouse op en organiseren meerdere malen per jaar bijscholingsdagen om onze advieskwaliteit te waarborgen.

De rekensoftware van Susteen is inhouse ontwikkeld en is geattesteerd door SKG-IKOB conform BRL 9501, zie https://www.skgikob.nl/certificatenattesten/certificaat-attesthouders-overzicht.html?tx_skgcertificates_pi1%5Bcertificate%5D=9988

(laatste alinea is tevens in antwoord op de vraag ”Heeft uw bedrijf certificaten en/of keurmerken voor uw producten?”. Het vrije antwoordveld voor deze vraag verdwijnt zodra je iets invult.)

Brancheorganisatie(s)

Certificeringen

Garantieinstituut

Type uitvoering

Susteen

Susteen
Waldorpstraat 17
2521 CA Den Haag
https://www.susteen.nl

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan advies voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.

Beoordelingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *