Van Den Hoff Instalatiebedrijf B.V.

Regionaal Bedrijf

Bedrijfsprofiel

Bij VAN DEN HOFF Installatiebedrijf kunnen zakelijke en particuliere relaties terecht voor een breed pakket aan diensten. Zoals verwarming, ventilatie, airconditioning, sanitair, elektra en uiteraard alle onderhoud en services die hierbij komen kijken.
Wij zijn een middelgrote installateur uit Eindhoven en beschikken over alle benodigde certificeringen zoals KOMO INSTAL, VCA, ISO 9001, PED/F-gassen verordening en verzorgen bij veel relaties regulier preventief onderhoud en veiligheidskeuringen.
Toekomstgericht verder met een dienstenpakket waarin veiligheid en duurzaamheid voorop staan. Zoals bijvoorbeeld het Veilig Thuis Keur en het zogenaamde Energie-Prestatie-Advies (EPA).
Voor wat betreft duurzaamheid kan u bij VAN DEN HOFF terecht voor zowel warmtepompen, zonne-energie als een HRe ketel. Uiteraard zijn we bij VAN DEN HOFF volledig op de hoogte van alle wet- en regelgeving en subsidiemogelijkheden.

 

Kwaliteitsborging
Van den Hoff installatiebedrijf is aangesloten bij InstallQ, voorheem KvINL en Sterkin. Kwaliteit aantonen: dat is de essentie van InstallQ. Voor opdrachtgevers belangrijk, want een kwaliteitslabel schept vertrouwen en geeft zekerheid dat het installatiewerk veilig en deskundig wordt uitgevoerd. Voor installateurs is een kwaliteitslabel essentieel om zich in de markt te onderscheiden als vakman en technisch specialist. Daarnaast verbetert het de interne bedrijfsvoering en het niveau van de werkzaamheden. Ook draagt een label bij aan het professioneel imago van het bedrijf.

Brancheorganisatie(s)
Van den Hoff installatiebedrijf is lid van Techniek Nederland (voorheen Uneto VNI), de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Techniek Nederland staat voor onberispelijke kwaliteit, integriteit, klantgerichtheid en veilige installaties.

Certificeringen
F-GASSEN BESLUIT / Regulation EG 842 / 2006.

Garantieinstituut
Van Den Hoff Installatiebedrijf is sinds 1 april 2010 aangesloten bij De Geschillencommissie Energielabel.

Type uitvoering
Van Den Hoff werkt onder eigen regie met eigen werknemers.

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan advies voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.

Beoordelingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *