Lijkt het je leuk om andere bewoners te helpen met voorlichting over het besparen van energie en geld? Meld je ook aan als vrijwilliger! Heb jij je (huur)woning al extra verduurzaamd met maatregelen zoals radiatorfolie, ledlampen, tochtstrippen of andere maatregelen? En ben je bereid je verder te verdiepen in praktische besparende maatregelen? Word dan ook vrijwilliger en Bespaar en of Energiecoach in jouw gemeente en help je medebewoners energie te besparen. In samenwerking met het EnergieHuis Slim Wonen bieden we je een gratis opleiding ‘Bespaar- en of Energiecoach worden in jouw gemeente’ aan voor de 8 deelnemende gemeenten of lokale energie coöperaties!

Let op: Momenteel staan er nog geen opleidingen gepland, je kunt wel alvast aanmelden dan ontvang je t.z.t. automatische een uitnodiging voor de eerst volgende Bespaar- en Energiecoach opleiding!


_________________________________________________________________________

Bespaarcoach opleiding in 2-3 avonden in April 2022.
Hoe kun je met eenvoudige maatregelen elektriciteit en gas besparen? Je krijgt een certificaat na afronding en bent inzetbaar voor lokale voorlichtingsacties. Tevens instap mogelijkheid voor de vervolgopleiding Energiecoach, als je je verder wilt verdiepen in het verduurzamen van woningen. Cursusdata op de dinsdagavonden 12 en 19 april en donderdag 28 april van 19.00-21.00 uur
Locatie:
Zaal De Koning Mierloseweg 301, 5707 AK Helmond.

Gratis aanmelden Bespaarcoach opleiding voor 8 april 2022!
Aanmelden gesloten! Vragen over de opleiding naar [email protected]

________________________________________________

Energiecoach opleiding in 6-7 avonden vanaf medio Mei  2022
Inhoudelijk programma: woning-isolatie, – installatie, -, ventilatie,- warmtepomp,- zonnepanelen en het voorlichting gesprek! Bespaarcoach (voor)opleiding verplicht op 3 mei , korte instap Bespaarcoach vooropleiding. 
Resultaat
: Je krijgt een certificaat na afronding. En je word onderdeel van het regionale Energiecoach team en bent 1-2 dagdelen per maand beschikbaar als vrijwilliger, deskundig voorlichter Energiecoach om huiseigenaren te helpen met verduurzamen. 
Cursus data
op de dinsdagavonden vanaf 3 mei (korte instap) Bespaarcoach vooropleiding waarna de Energiecoach opleiding start op 10+17+31 mei en 7+21+28 juni en 5 juli 2022 van 19.30-22.00 uur.

Lokatie : Zaal De Koning Mierloseweg 301, 5707 AK Helmond

Gratis aanmelden voor 1 Mei 2022!
Aanmelden gesloten!
Vragen over de opleiding naar [email protected]  

_________________________________________________________________________

Aanmelden opleiding Bespaar- en of Energiecoach worden

  • Vermeld als je eventueel dichtbij plaatsen in een andere gemeente woont.