Opleiding Bespaar- en of Energiecoach worden in jouw gemeente? Start 14 en 21 maart.

100 Bespaar en Energiecoaches in de regio Helmond

Lijkt het je leuk om andere bewoners te helpen met voorlichting over het besparen van energie en geld? Meld je ook aan als vrijwilliger bij het EnergieHuis Slim Wonen en word Bespaar- en of Energiecoach worden in jouw gemeente. Heb jij je (eigen)woning al extra verduurzaamd met maatregelen zoals radiatorfolie, ledlampen, tochtstrippen of andere slimme maatregelen als extra isolatie of zonnepanelen? En ben je bereid je verder te verdiepen als Bespaarcoach in praktische besparende en of als Energiecoach in uitgebreidere bespaar maatregelen voor woningen? Word dan ook vrijwillige Bespaar- en of Energiecoach in jouw gemeente en help je medebewoners slim energie te besparen.

Interesse om ook Bespaar- en of Energiecoach te worden in jouw gemeente.
Meld je aan via het formulier en we nemen contact met je op voor een kennismaking afspraak.

Samengevat 
Bespaarcoaches helpen huurders en woningeigenaren met eenvoudige maatregelen om energie te besparen wat hard nodig is met de al maar stijgende energieprijzen. Energiecoaches gaan een stap verder. Zij ondersteunen huiseigenaren met een concreet verbeterplan om met isolatie-, ventilatie-,installatie-, warmtepomp of zonnepanelen maatregelen de eigen woning stapsgewijs te verduurzamen.

In samenwerking met het EnergieHuis Slim Wonen bieden we je een gratis opleiding ‘Bespaarcoach worden in jouw gemeente’ aan voor de 8 deelnemende gemeenten of lokale energie coöperaties! Naar verwachting start de opleiding op 14 en 21 maart 2023.


_________________________________________________________________________

Aanmelden Bespaarcoach opleiding 2023
Als Bespaarcoach help je bewoners en huurders met eenvoudige maatregelen om elektriciteit en gas besparen? De opleiding bestaat uit 1 a 2 dagdelen. Je krijgt een certificaat na afronding en bent inzetbaar voor lokale voorlichtingsacties in jouw gemeente.
Gratis deelname kan alleen bij gebruik van bijgaande Aanmeldformulier voor 2023. Je ontvangt automatisch een definitieve uitnodiging tijdig voor de start van de opleiding. De Bespaarcoach (instap) opleiding start dinsdag avond 14 maart.
Vragen over de opleiding naar [email protected]
______________________________________________________________

Aanmelden Energiecoach (vervolg)opleiding in 6-7 avonden in 2023
Als je je verder wilt verdiepen in het verduurzamen van woningen en huiseigenaren wil gaan helpen met verbeterplannen dan kun je je ook aanmelden voor de Energiecoach vervolgopleiding met hetzelfde Aanmeldformulier.
Het uitgebreide inhoudelijk Energiecoach programma: gaat over woning-isolatie, – installatie, -, ventilatie,- warmtepomp,- zonnepanelen opties en het voorlichting gesprek!  Resultaat: je krijgt een certificaat na afronding. En je word onderdeel van het regionale Energiecoach team en bent 1-2 dagdelen per maand beschikbaar als vrijwilliger, deskundig voorlichter Energiecoach om huiseigenaren te helpen met verduurzamen. De Bespaarcoach (voor)opleiding is verplicht.  Cursus data Energiecoach opleiding start wekelijks op dinsdag avond vanaf 21 maart 2023.
Nb Heb je al in 2022 het certificaat voor Bespaarcoach gehaald dan ontvang ook tijdig en automatisch een uitnodiging voor de start van de Energiecoach opleiding 2023, je hoeft je dus niet opnieuw aan te melden.

Interesse om ook Bespaar- en of Energiecoach te worden in jouw gemeente.
Meld je aan via het formulier en we nemen contact met je op voor een kennismaking afspraak.

________________________________________________________________________

Aanmelden opleiding Bespaar- en of Energiecoach worden

  • Vermeld als je eventueel dichtbij plaatsen in een andere gemeente woont.