Gratis EnergieBox Helmond aanvragen?

Helmond, Nederland

Heb je een koopwoning in Helmond? En wil je energie besparen in je woning? We willen je daarbij graag helpen. Zeker nu het weer kouder weer is en veel mensen nog thuis werken, de moeite waard. Het levert je meer wooncomfort op, een lagere energierekening én je helpt mee aan een beter klimaat!

Met onze actie ‘Haal meer energie uit je huis’ kun je flink wat energie besparen. Geld sparen levert tenslotte niets meer op, energie besparen wél! En je huis biedt daarvoor veel mogelijkheden. Je huis verdient het.

Vraag direct de energiebespaarbox aan

Aanvragen Gratis Energiebespaarbox Helmond

In de energiebespaarbox zitten handige spullen om zelf meteen aan de slag met besparen: ledlampen, tochtstrips, radiatorfolie, een douchetimer en heel veel handige tips. En het leuke is, de box is gratis!
Je kunt je via de knop hieronder aanmelden voor een box. Na ontvangst van jouw aanmelding, krijg je een mail met informatie over de ophaalmomenten in Energiehuis Helmond (Torenstraat).

Voucher voor energieadvies

Wil je een stapje verder gaan, dan kun je gebruik maken van de voucher voor een gratis energieadvies door een onafhankelijke energiecoach. De voucher vind je ook in de box. De energiecoach kijkt samen met jou hoe je in jouw woning verder kunt besparen op je energierekening. Je hebt de keuze uit een afspraak bij jouw thuis, in het Energiehuis Helmond (Torenstraat), telefonisch of via een video consult. Uiteraard houden we rekening met de maatregelen rond het corona virus.

Lees hier meer over de Energiebespaarbox voor woningeigenaren in Helmond

Over dit lokale initiatief

Gratis Energie Box, daar word je warm van.
EnergieHuis Slim Wonen