Morgen Groene Energie

Dorpsstraat 113 Mierlo

Morgen Groene Energie is een coöperatie die energie in eigen omgeving wil opwekken uit schone, onuitputtelijke bronnen. We zijn niet uit op winst en al onze leden beslissen mee. We kopen samen groene energie in of wekken hem op met collectieve installaties zoals zonneparken bij ons in de buurt. We houden erg van vernieuwing. Ook morgen willen we een leefbare omgeving voor iedereen. Doe mee, denk mee en wordt lid.

GROENE ENERGIE
Groene energie voordelig inkopen voor onze leden, zonnestroom opwekken op eigen of een collectief dak in je buurt, nieuwe projecten ontwikkelen voor duurzame energie. Jij denkt toch ook aan morgen?

LID WORDEN
Je kunt gratis lid worden van onze coöperatie. Je beslist mee over de koers van de coöperatie, zoals de ontwikkeling van nieuwe zonneparken en innovatieve projecten. Je koopt je energie groen in.

OVER ONS
Wij zijn een coöperatie die de belangen van haar leden behartigt zonder winstoogmerk. Vanuit onze basis in Nuenen, Helmond en Geldrop-Mierlo werken we samen met iedereen die staat voor duurzame energie.

Meer informatie: www.morgengroeneenergie.nl en contact: [email protected] +31 (0)85-0021902

Over dit lokale initiatief

collectief elektriciteit opwekken
EnergieHuis Slim Wonen