Afspraak Energiecoach maken?

Maak gebruik van onze gratis onafhankelijke informatie en voorlichting. Onze deskundige Energiecoaches denken graag met u mee om uw woning verder te verduurzamen en extra energie te besparen of zelf energie op te wekken! Maak hieronder een keuze.


Gratis afspraak met Energiecoach

Heb je meerdere vragen en wil je uitgebreide voorlichting over het verduurzamen van je woning? Maak dan een Zoom afspraak met een van onze deskundige Energiecoaches. Tip vooraf, geef in de afspraak bij de “Toelichting” aan wat je vraag is en zorg dat je tijdens de afspraak je energie Jaarnota bij de hand hebt. Kies uit de diverse afspraak mogelijkheden en laat u deskundig en gratis voorlichten. Afspraak is (voorlopig alleen online) mogelijk op woensdag | donderdag | vrijdag op de volgende tijden:  13.00 -`14.00 | 14.30 – 15.30  | 16.00 – 17.00

Adres: Torenstraat 3-5 | 5701 SH Helmond

Plan uw afspraak in Helmond

Contact formulier Serviceloket

Maak gebruik van bijgaande Contact formulier

Gratis telefonisch Serviceloket

Heb je een vraag die kort te beantwoorden is, bel dan met het Serviceloket op dinsdag of donderdagmiddag tussen 13-17.00 uur op 085-0410041.

 

Gratis informatie bij informatiecentrum Someren

Duurzame  demonstratiewoning in Groote Hoven, de duurzame wijk van Someren. Gebouwd volgens principes van Cradle to Cradle. Je kunt hier aan tafel met voorlichters van de lokale Energie Coöperatie Zummere Power.  Adres: Waterlaat 35 | 5712 KA Someren. In verband met de lockdown is dit informatiecentrum voorlopig gesloten.


Gratis informatie bij Energieloket Energyport Peelland

Informatiecentrum in de Natuur en Milieu centrum Ossenbeemd in Deurne. Hier staan voorbeelden van een aantal belangrijke maatregelen opgesteld, zoals spouwisolatie, warmtepomp e.d. Ook zijn er brochures beschikbaar. Je Je kunt hier aan tafel met voorlichters van Energiecoöperatie Energyport Peelland. Adres: Haageind 31 | 5751 BB Deurne. .In verband met de lockdown is dit informatiecentrum voorlopig gesloten.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.