Warmtescan aanvragen gesloten!

Let op aanmeldingen Warmtescan gesloten! 
Er is momenteel een forse wachtlijst en we kunnen deze dienst alleen aanbieden bij kouden dagen met vrijwillige Energiecoaches in de regio. Naar verwachting gaan we dit najaar de dienst Warmte Scan weer aanbieden !

Alternatieve diensten tip om inzicht te krijgen in duurzame maatregelen voor jouw woning: doe de Isolatie(lek) zelfscan of de woning QuickScan

__________________________________________________________________________________

Waar zitten de warmtelekken in mijn woning?

Leer je huis kennen en zie waar de meeste warmte verloren gaat. Het Energiehuis Slim Wonen biedt u als gratis service aan om warmtebeelden te maken van uw huis! Met een WarmteBeeldCamera kunnen we de warmte die elk oppervlak afgeeft waarnemen en vastleggen. De opnames geven dan een indicatie van waar warmte verloren gaat. Wat kunt u van ons verwachten? We willen de bewoners/eigenaren een beeld geven van de belangrijkste warmtelekken in hun huis. Dat doen we d.m.v. een aantal opnames van de gevels en het dak. Tijdens het maken van de opnames zullen wij deze mondeling toelichten en u deze opnamen later toesturen. Heeft u belangstelling en is het bouwjaar van uw huis voor 1990, dan kunt u zich hiervoor opgeven via het formulier op deze pagina. We vragen een kleine eigen bijdrage van €10 om de onkosten te dekken. I.v.m. corona beperkingen kunnen we mogelijk deze dienst (tijdelijk) niet uitvoeren aan huis!

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.