Afspraak met Energiecoach?

Maak gebruik van onze gratis onafhankelijke informatie en voorlichting. Onze deskundige Energiecoaches denken graag met u mee om uw woning verder te verduurzamen en extra energie te besparen of zelf energie op te wekken! Maak hieronder een keuze.


Plan hier je gratis afspraak

Gratis afspraak in Helmond met Energiecoach

Heb je meerdere vragen en wil je uitgebreide voorlichting over het verduurzamen van je woning? Maak dan een afspraak met een van onze deskundige Energiecoaches. Een afspraak van maximaal 1 uur (op lokatie of zoom) is mogelijk op: woensdag | donderdag | vrijdag op de volgende tijden:  13.00 – 14.00 | 14.30 – 15.30  | 16.00 – 17.00  Tip vooraf, geef dan bij de “Toelichting” aan wat je vragen zijn en zorg dat je je Energie Jaarnota bij de hand hebt.


Gratis telefonisch Spreekuur Serviceloket

Heb je een vraag die kort te beantwoorden is, bel dan met het Serviceloket op dinsdag of donderdagmiddag tussen 13-17.00 uur op 085-0410041.

Showroom EnergieHuis Slim Wonen / Helmond

Showroom en Kenniscentrum EnergieHuis Helmond. Je kunt er alle oplossingen en technieken voor energiebesparing en duurzame energie zien, je kunt – als het weer kan – aan tafel met één van onze deskundige energiecoaches / voorlichters. Bezoek adres: Torenstraat 3-5 | 5701SH Helmond


Inloop spreekuur EnergieHuis Slim Wonen / Deurne

Gratis inloop Spreekuur op zaterdag van 9.30-1200 uur in de Ossenbeemd ! Informatiecentrum in de Natuur en Milieu centrum Ossenbeemd in Deurne. Hier staan voorbeelden van een aantal belangrijke maatregelen opgesteld, zoals spouwisolatie, warmtepomp e.d. Ook zijn er brochures beschikbaar. Je Je kunt hier – als het weer kan – aan tafel met voorlichters van EnergieHuis Slim Wonen. Bezoek adres: Haageind 31 | 5751 BB Deurne.

EnergieHuis Groote Hoeve / Someren

Duurzame  demonstratiewoning in Groote Hoeve, de duurzame wijk van Someren. Gebouwd volgens principes van Cradle to Cradle. Je kunt hier als het weer kan aan tafel met voorlichters van de lokale Energie Coöperatie Zummere Power. Bezoekadres: Waterlaat 35 | 5712 KA Someren  In verband met de lockdown is dit informatiecentrum voorlopig gesloten.