Bewonersverhalen

Op bezoek bij Mariska en Ton

In onze rubriek ‘Op bezoek bij…’ belichten we een huis van een woningeigenaar in onze regio. Leuk en leerzaam om te zien hoe anderen het doen. Dit keer gingen we langs bij Mariska en Ton.

Lees meer

Op bezoek bij Dick en Anita

In onze rubriek ‘Op bezoek bij…’ belichten we een huis van een woningeigenaar in onze regio. Leuk en leerzaam om te zien hoe anderen het doen. Dit keer gingen we langs bij Dick en Anita.

Lees meer

Op bezoek bij Tahné en Paul

In onze rubriek ‘Op bezoek bij…’ belichten we een huis van een woningeigenaar in onze regio. Leuk en leerzaam om te zien hoe anderen het doen. Dit keer gingen we langs bij Tahné en Paul.

Lees meer

Op bezoek bij Gijsbert en Cindy

In onze rubriek ‘Op bezoek bij…’ belichten we een huis van een woningeigenaar in onze regio. Leuk en leerzaam om te zien hoe anderen het doen. Dit keer gingen we langs bij Gijsbert en Cindy.

Lees meer
Gijsbert en Cindy, EnergieHuis Slim Wonen

Op bezoek bij Francie en Bert

In onze rubriek ‘Op bezoek bij…’ belichten we een huis van een woningeigenaar in onze regio. Leuk en leerzaam om te zien hoe anderen het doen. Dit keer gingen we langs bij Francie en Bert.

Lees meer
Francie en Bert EnergieHuis Slim Wonen

Op bezoek bij Tijs en Elly

In onze rubriek ‘Op bezoek bij…’ belichten we een huis van een woningeigenaar in onze regio. Leuk en leerzaam om te zien hoe anderen het doen. Dit keer gingen we langs bij Tijs en Elly.

Lees meer