Verbeterplan

Om jouw woning te verduurzamen en te komen tot een aardgasvrije woning, kun je op basis van de plannen van de gemeente en inzicht in je eigen huis en gedrag een verbeterplan opstellen.

Woning Quickscan

De Woning Quickscan is een handige tool die kan helpen bij het maken van een verbeterplan. Met de scan krijg je inzicht in de isolatiewaarde van je huis. Na het invoeren van gegevens over je gas- en stroomverbruik, het bouwjaar van je woning, de oppervlakte en de kenmerken van je huis, krijg je een verbeterplan. Het plan laat zien om welke investeringen het gaat, of je hier subsidie voor kunt aanvragen en welke besparing je kunt realiseren. Je kunt zelf aangeven welke maatregelen je interessant vindt. Als je wil, kun je het plan naar jezelf mailen. Dan kun je het plan bewaren.

EnergieHuis Slim Wonen helpt

Op de weg naar aardgasvrij-klaar wonen sta je niet alleen. EnergieHuis Slim Wonen informeert je over de maatregelen die je kunt nemen en kan je helpen bij een stappenplan. Kijk verder op onze site voor meer informatie of maak gebruik van onze diensten.

Woning Quickscan


Doe de scan en ontvang een gratis verbeterplan!

Doe de scan
Stappenplan aardgasvrij MilieuCentraal