Contact Serviceloket

Contact formulier Serviceloket

Maak gebruik van bijgaande Contact formulier

Gratis telefonisch spreekuur Serviceloket

Heb je een vraag die kort te beantwoorden is, bel dan met het Serviceloket op dinsdag of donderdagmiddag tussen 13-17.00 uur op 085-0410041.

Gratis afspraak met Energiecoach

Plan hier je gratis afspraak

Heb je meerdere vragen en wil je uitgebreide voorlichting over het verduurzamen van je woning? Maak een Zoom Afspraak met een van onze deskundige Energiecoaches op: woensdag | donderdag | vrijdag op de volgende tijden:  13.00 – 14.00 | 14.30 – 15.30  | 15.45 – 16.45 Tip vooraf, Vul Je vraag en toelichting en zorg dat je je Energie Jaarnota bij de hand hebt.

Bezoekadres showroom in Helmond

Showroom en Kenniscentrum EnergieHuis Helmond. Je kunt er alle oplossingen en technieken voor energiebesparing en duurzame energie zien, je kunt – als het weer kan – aan tafel met één van onze deskundige energiecoaches / voorlichters. Kom ook langs en of maak een Afspraak met een van onze Energiecoaches! Openingstijden: dinsdag-won-don-vrijdag van 13-17.00 uur. Bezoek adres: Torenstraat 3-5 | 5701SH Helmond.
Vrije Inloopspreekuur dinsdagmiddag 13-17.00 en Zaterdagochtend 10-13.00uur!

EnergieHuis Slim Wonen/Deurne in het informatiecentrum in Natuur- en Milieucentrum Ossenbeemd in Deurne. Hier is een en ander te zien en zijn diverse informatie beschikbaar.
Gratis Inloop Spreekuur met een van onze deskundige Energiecoaches elke zaterdagochtend van 9.30 – 11.30 uur!

Demonstratiewoning Someren: In verband met de lockdown is dit informatiecentrum voorlopig gesloten.
Duurzame  demonstratiewoning in Groote Hoeve, de duurzame wijk van Someren. Gebouwd volgens principes van Cradle to Cradle.
Je kunt hier op afspraak aan tafel met voorlichters van de lokale Energie Coöperatie ZummerePower. Bezoekadres: Waterlaat 35 | 5712 KA Someren

 

Contact

  • Heb je een korte vraag of kun je niet op de openingstijden van het Serviceloket? Vul dan onderstaande formulier in.

    Direct een afspraak plannen? Plan uw afspraak in Helmond