Service en garantie De Groene Zone - Zonnepanelen 1.0

Publicatiedatum: 26 juni 2024

De Groene Zone was een initiatief van 12 gemeentes in de regio Zuidoost-Brabant met als doel zoveel mogelijk woningen te voorzien van zonnepanelen. Het project bood inwoners een simpele en laagdrempelige manier om zonnepanelen op eigen dak te realiseren. Dit project heeft circa 4700 huishoudens blij kunnen maken met zonnepanelen. Inmiddels is het niet meer mogelijk om je in te schrijven voor dit project.

Op 7 mei 2024 is Gutami Solar België failliet verklaard. Vanaf juni 2024 zal de Nederlandse tak van Gutami de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van De Groene Zone overnemen. Zij benadrukken dat de service en garantie voor klanten van De Groene Zone hierdoor niet zullen worden beïnvloed. Lees hieronder het bericht vanuit De Groene Zone voor meer informatie:

” Geachte Klanten van De Groene Zone,

Wij willen u informeren over een belangrijke ontwikkeling binnen onze organisatie. Gutami Solar België is per 7 mei 2024 failliet verklaard. Hoewel dit nieuws onverwacht en betreurenswaardig is, willen wij u geruststellen dat dit geen invloed zal hebben op de service en garantie die wij u bieden.

Vanaf juni 2024 zal de uitvoering van de service en garantie voor De Groene Zone worden overgenomen door de Nederlandse tak van Gutami. Dankzij deze interne verschuiving kunnen wij de continuïteit en kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen, zonder nadelige gevolgen voor u als klant.

Wij begrijpen dat dit bericht vragen kan oproepen en willen benadrukken dat ons team in Nederland klaarstaat om u dezelfde hoge standaard van service te bieden die u van ons gewend bent. Uw tevredenheid en het optimaal functioneren van uw zonne-energiesystemen blijven onze hoogste prioriteit.

Mocht u vragen hebben of verdere informatie wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected] of via telefoon 085 760 37 02. Wij staan u graag te woord en bieden alle benodigde ondersteuning.

Wij danken u voor uw begrip en vertrouwen in De Groene Zone.”