Someren – Energie besparen met je woning

Op dinsdag 27 juni organiseert EnergieHuis Slim Wonen, locatie Someren, een themabijeenkomst over hoe je energie kunt besparen met jouw woning. Je bent van harte welkom in Cultureel Centrum De Ruchte om 19.30 uur. Meld je wel van tevoren even aan via de website.

Kom nu in actie, en zit er warmpjes bij
Misschien denk je wel ‘Ach, de koude maanden zijn weer voorbij.’ Of verwacht je niets te vrezen te hebben vanwege het prijsplafond. Dit prijsplafond is echter tijdelijk van aard. Vanaf 1 januari 2024 gelden de vrije marktprijzen weer. Daarnaast dalen de energieprijzen zeer waarschijnlijk nooit meer tot het lage niveau van een paar jaar geleden. Het is daarom slim juist nu al actie te ondernemen, zodat jij je de komende winter geen zorgen hoeft te maken. Ook met beperkte financiële middelen kun je zelf het nodige doen om minder energie te verbruiken en dus de energierekening omlaag te brengen.

De energiecoaches helpen je graag
Sinds een tijdje bestaat in Someren een team van enthousiaste energiecoaches. Zij verzorgen onafhankelijke deskundige voorlichting voor alle inwoners van Someren over het verduurzamen van de woning. De coaches stellen zich tijdens de bijeenkomst graag aan je voor. Ook laten zij zien dat je niet wakker hoeft te liggen van je energierekening of in de kou te zitten als je nu actie onderneemt. Je kunt jouw energieverbruik namelijk al omlaag brengen door kleine aanpassingen in je huis te doen of door je gedrag wat te veranderen. En heb je wat geld achter de hand, dan kun je kiezen voor grotere investeringen zoals (na-)isolatie van jouw woning of het leggen van zonnepanelen. Zie je door de bomen het bos niet meer? De energiecoaches zijn er voor jou!

Aanmelden
Tijdens de bijeenkomst praten de energiecoaches je graag bij over alle energiebesparende mogelijkheden en geven zij antwoord op jouw vragen.

Hoe kan ik energie besparen in mijn woning?

Dinsdag 27 juni 2023
19.30 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur)

Cultureel Centrum De Ruchte

Voor alle inwoners die geïnteresseerd zijn in energie besparen

Meld je hier aan!