Themabijeenkomst Slim isoleren & Ventileren

Dinsdag 5 maart in EnergieHuis Slim Wonen in Helmond

Slim isoleren & Ventileren

Waar zitten in mijn woning de grootste warmtelekken? Wat is de meest logische volgorde als het gaat om het aanpakken van de isolatie? Welke typen glas zijn er en hoe makkelijk is mijn oude glas te vervangen? Moet ik mijn zolder wel isoleren, aangezien ik daar bijna nooit kom? Op dit soort vragen en nog veel meer krijg je allemaal antwoord tijdens de themabijeenkomst over isoleren & ventileren.

Aanmelden informatie avond
Kom naar de thema-avond op dinsdag 5 maart in Helmond en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn! De presentatie start om 19:30. Aanmelden is gratis.

Aanmelden kan via onderstaand formulier:

;

Dinsdag 5 maart 2024

19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur

EnergieHuis Slim Wonen, Torenstraat 3 in Helmond