Vrijwilliger worden

Energiecoach worden in jouw gemeente?

Lijkt het je leuk om andere bewoners voor te lichten over het besparen van energie en geld? Meld je dan aan als vrijwilliger bij het EnergieHuis Slim Wonen en word energiecoach. Heb jij je woning al extra verduurzaamd met maatregelen zoals radiatorfolie, ledlampen, tochtstrippen of andere slimme maatregelen? Ben je bereid je verder te verdiepen in praktische besparende maatregelen voor woningen? Word dan ook vrijwilliger in jouw gemeente! Wij zorgen door middel van een korte cursus en ’training-on-the-job’ dat je zelfverzekerd aan de slag kan.

Onze vrijwilligers zetten zich minimaal 12 uur per maand in voor EnergieHuis Slim Wonen en als zij willen meer. De werkzaamheden kunnen bestaan uit het voeren van voorlichtingsgesprekken met inwoners, het uitvoeren van warmtebeeldscans, het geven van presentaties tijdens thema-avonden. We zijn ook regelmatig aanwezig op voorlichtingsmarkten en bijeenkomsten van partnerorganisaties.

Klinkt dit als iets voor jou? Neem vrijblijvend contact op door een mailtje te sturen naar [email protected] met als onderwerp ‘Vrijwilliger worden’.