Vrijwilliger worden

Energiecoach worden in jouw gemeente?

Lijkt het je leuk om andere bewoners voor te lichten over het besparen van energie en geld? Meld je dan aan als vrijwilliger bij het EnergieHuis Slim Wonen en word energiecoach. Heb jij je woning al extra verduurzaamd met eenvoudige maatregelen zoals radiatorfolie, ledlampen en tochtstrips? Heb je ook al andere maatregelen genomen zoals zonnepanelen of een warmtepomp? Heb je zin om je verder te verdiepen in energiebesparende maatregelen voor woningen? Word dan ook vrijwilliger in jouw gemeente! Wij zorgen voor een opleiding op maat en ’training-on-the-job’ zodat je zelfverzekerd aan de slag kan.

Onze vrijwilligers zetten zich minimaal 12 uur per maand in voor EnergieHuis Slim Wonen en als zij willen meer. De werkzaamheden kunnen bestaan uit het voeren van voorlichtingsgesprekken met inwoners, het uitvoeren van warmtebeeldscans, het geven van presentaties tijdens thema-avonden e.a.. We zijn ook regelmatig aanwezig op voorlichtingsmarkten en bijeenkomsten van partnerorganisaties.

Klinkt dit als iets voor jou? Neem vrijblijvend contact op door een mailtje te sturen naar [email protected] met als onderwerp ‘Vrijwilliger worden’. Klik hier voor het persoonlijke verhaal van een van onze coaches.