Slim verder met jouw woning

Eigenaren van woningen volgen verschillende routes als het gaat om energiebesparing of verduurzaming van hun woning. De route hangt af van het doel, van de mogelijkheden en omstandigheden. Met Jouw routeplanner helpen we je de juiste route te vinden. De routebeschrijvingen en reisgidsen vindt je daaronder. Interesse in gebruik van deze benadering: neem contact op met Energiehuis Helmond. Of kies via het Menu direct de bespaar maatregel die bij jouw woning of interesse past. Ga via het menu Slim verder aan de slag met het (verder) verduurzamen van je woning en bespaar energie en geld.

© juni 2020 – Energiehuis Helmond | Energy Stories |

Jouw route

1 |direct besparen

 

‘Ik wil niet te veel overhoop halen, maar zoek naar aanpassingen en eenvoudige maatregelen waarmee ik direct kan besparen. Waar zit de meeste winst?’

5 |samen met de buurt

 

‘Waarom zelf alles uitzoeken terwijl jouw buurtgenoten ook bezig zijn met besparen en verduurzamen? De kracht van het samen doen!’

6 | eigen oplossingen

 

‘Ik ben avontuurlijk aangelegd en wil mijn woning verduurzamen met mijn eígen oplossingen. Ik zoek kennis, nieuwe inzichten, een sparringpartner’.

7 | vergaand verduurzamen

‘Ik ga mijn woning flink verbeteren en wil dat op duurzame wijze doen. Van het aardgas af, nul op de meter, circulair, cradle to cradle, ecobouw’.

4 | ontzórgd worden

‘Ik wil dat mijn woning zuiniger en duurzamer wordt maar kan of wil dat niet zelf organiseren. Ik zoek een partij die alles voor mij regelt’.

8 – nieuwbouw

‘Ik ga een nieuwe woning laten bouwen. Zonder aardgas. Wat zijn de mogelijkheden, waar vindt ik informatie, waar moet ik op letten?’