Inloopspreekuur Asten

Elke 1e en 3e zaterdag van de maand

Maak gebruik van het gratis energie-inloopspreekuur. Ons team wordt gevormd door een aantal enthousiaste energiecoaches die de inwoners graag helpen met het maken van een verantwoorde keuze op het gebied van energie besparen en duurzaam wonen. Alle energiecoaches hebben een training gevolgd en vaak zijn ze ook ervaringsdeskundigen door het verduurzamen van hun eigen woning. In juli en augustus hebben we zomerstop en geen inloop- of afspraakspreekuur.

Heb je behoefte aan een uitgebreid gesprek maak dan even een afspraak, dan weet je zeker dat de energiecoach de tijd heeft.
Komt de zaterdag je niet uit? Er is nu ook de mogelijkheid om eens in de maand (op de vierde maandag) in de avonduren langs te komen. Je kunt ook bijna dagelijks terecht bij Energiehuis Slim Wonen in Helmond!

Apparatuur lenen

Wil jij een CO2-meterinfrarood pistoolthermometer of energiemeter gebruiken? Dan kun je die vanaf nu bij ons lenen. Tijdens de inloopspreekuren kun je de apparaten ophalen en (voor 10.00u) terugbrengen. Bij het retourneren kun je jouw waarnemingen met de energiecoach bespreken.

Breng even een legitimatiebewijs mee voor de registratie. Er is een beperkt aantal apparaten beschikbaar, je kunt ze niet reserveren.

Het adres is:
Bibliotheek in gemeenschapshuis ’t Kwartier, Kerkstraat 10 in Asten

Informatie

Elke 1e en 3e zaterdag van de maand

10.30 – 12.30u

Bibliotheek in het gemeenschapshuis ‘t Kwartier, Kerkstraat 10